IKEA's ÖMSESIDIG-collectie: samen vieren we het leven!

24 april 2023

Goed nieuws voor fans van IKEA: er is een nieuwe tijdelijke collectie beschikbaar! De ÖMSESIDIG-collectie is een samenwerking tussen negen creatieve talenten uit Latijns-Amerika en IKEA en is ontworpen om het vieren van het leven te ondersteunen - van eten tot vrienden en familie tot plezier.

De collectie is bedoeld om jou en je gasten te laten genieten van elkaars gezelschap en van heerlijke hapjes en drankjes. Het omvat een reeks handige producten, waaronder koeltassen om je drankjes koel te houden en picknickdekens die je overal mee naartoe kunt nemen voor een spontaan feestje.

Bij IKEA zijn ze altijd nieuwsgierig naar de manieren waarop mensen wereldwijd leven en hun huizen inrichten. Deze collectie omarmt de mix van culturen en creativiteit die de Latijns-Amerikaanse regio zo bijzonder maakt. Maak kennis met de negen opkomende sterren in kunst, mode, design, architectuur en eten: Diana Ordóñez, Felipe Assadi, Trini Guzmán, Liliana Ovalle, Abel Cárcamo Segovia, Marisol Centeno, Catalina Zarhi, Agustín Nicolás Rivero en Álvaro Clavijo.

Tjeerd van Waijenburg, Product Design Leader bij IKEA.

"We zijn nieuwsgierig naar nieuwe landen, nieuwe mensen en nieuwe ontwerpers - we proberen graag dingen uit"

Of je nu een groot feest wilt geven of gewoon een gezellige avond met vrienden wilt doorbrengen, de ÖMSESIDIG-collectie van IKEA heeft alles wat je nodig hebt om samen te komen en te genieten van de goede dingen in het leven. Ontdek de collectie nu en vier het leven in stijl!

Over ons

Ontdek het uitgebreide IKEA internetarchief, inclusief alle limited edition producten, waar je een schat aan inspirerende interieurideeën, praktische oplossingen en innovatieve ontwerpen kunt vinden.

Collecties